Megoldások a folteltávolításra

A marhaepe szappan

A marhaepekivonat egy régi, jól bevált, hatékony és kiadós folttisztító. Képes eltávolítani a gyümölcs, a vér, a zsír és a tinta okozta foltokat is, még az élénk színű szövetekből is. Bármilyen szövethez használható (kivételt ezalól csak a gyapjú és a színtartó textília képez.) Ezt a szappant is úgy állítják elő, hogy a növényi zsírokat lúggal összeforralják. Az alapot a különösen jó tisztító hatású kókuszzsír és a nagyon jó zsíroldó tulajdonságú pálmaolaj adja.

tengeri-so

Ezen két szappan kombinációja teremti meg a természetes ökörepe optimális hatásának alapját. Az ökörepe lipázokat és proteázokat, zsír- és tojás-fehérjebontó enzimeket tartalmaz; ezek megtámadják és feloldják a szennyrészecskéket. És még a kellemetlen szagoktól sem kell tartunk, ugyanis ennek a szappannak nincs se ökör-, se epeszaga. Ráadásul rendkívül egyszerű az alkalmazása, hiszen csak be kell vele dörzsölni az adott foltot, kicsit állni hagyni, majd kiöblíteni vagy kimosni mosógéppel magát a ruhát. A szappannal először végezzünk színpróbát, hogy nehogy kifakítsa ruháink élénk színét. Az anyag teljesen lebomlik, így környezetbarát termékről van szó.

Fontos megjegyezni, hogy a marhaepét kizárólag a vágóhídra küldött, emberi fogyasztásra szánt - állatorvosi engedéllyel és felügyelettel tartott - állatokból nyerik ki, azután porrá őrlik és így használják fel a folttisztítókban. Csak az epéért SOSEM vágnak állatot.

A tengeri só

A tengeri só már a Bibliában is megjelenik, hiszen Lót felesége sóbálvánnyá vált, mikor visszanézett Szodoma égő városára. Jézus sokszor úgy hivatkozik követőire, mint a föld sóira. Az ősidők óta van a sónak szimbolikus jelentése, mint tisztító és gyógyító szer. Testünk számára nélkülözhetetlen anyagról van szó, a természet egyik legfontosabb és legértékesebb ásványi anyaga, emellett kiváló tisztítószer is.

A tengeri só kiváló nedvszívó granulátum, mely képes a folyadék alapú foltokat (gyümölcslé, bor, kávé, paradicsom, üdítő) eltávolítani. Nem kell mást tenni, csak felitatni a foltot hideg vízzel, majd vastagon beszórni sóval. A só beszívja a foltot, ezután már csak anny a teendőnk, hogy kimossuk a ruhát. ha a folt a szőnyegen található, akkor azt is szórjuk be bőségesen sóval és hagyjuk rajta egy pár órán át, amíg a só kiszívja a nedvességet a szövetből.

Folteltávolító rendelése

Aszkorbinsav 500g (Natúraszkorbinsav)

Aszkorbinsav 500g (Natúr aszkorbinsav)

A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozhatja a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Fontos szerepet játszhat a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában.

Ár: 2695 Ft
Megnézem

Mosószóda 1kg MM natur

Mosószóda 1kg MM natur

A mosószóda (nátrium karbonát, más néven sziksó) biológiailag lebomló, általános vízlágyító-, áztató-, zsíroldó- és tisztítószer. A mosószódát használhatja mosáshoz önállóan a hagyományos mosópora helyett vagy azzal kombinálva (1:1 arányban kiváltható a m

Ár: 890 Ft
Megnézem

MM Citromsav 500 g

MM Citromsav 500 g

Oldott vagy por formátumban a háztartásban széleskörűen alkalmazhatja elsősorban vízkő, rozsda oldására. környezetkímélő, sokoldalú tisztítószer anyag.

Ár: 2245 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!