Egyéb megoldások folttisztításra

A kukoricakeményítő

Érdekes, hogy bizonyos élelmiszerösszetevők egyszerű tisztítási szerekként is kiválóan funkcionálhatnak. A természetben előforduló kukoricakeményítő jó példa erre. Elsősorban persze kötőanyagként használjuk fel a pudingokban és más süteményekben, de ez az anyag felszívja a zsírt még a ruhaszövetből is. Egyszerűen eltávolíthatóak a foltok úgy, hogy a kukoricakeményítőből egyfajta pasztát készítünk kevés víz segítségével. fedjük be ezzel a foltot és dörzsöljük át vele óvatosan a foltot.

illoolajok

Rakjuk az anyagot a napra és várjuk meg még a nap megszárítja azt. Száraz kefével távolítsuk el a kukoricakeményítő maradékát és ismételjük meg a folyamatot, ha szükséges.

A gyógynövények és illóolajok

Miért használnánk mesterséges illatósítószereket, melyek laboratóriumi körülmények között készültek, ha az anyatermészet biztosított a számunkra korlátlan mennyiségben elérhető aromákat, melyek kellemesen csiklandozzák érzékeinket? A gyógynövények és illóolajok a Föld ajándékai, melyek megtisztítják a testet és a lelket. De nem csupán terápiás használatuk ismert, hiszen nagyszerűen helyettesíthetjük velük a kereskedelmi tisztítószereket. fertőtlenítenek és kellemes illatot hoznak magukkal. A tömjén, a levendula felmelegíti szívünket, amellett, hogy tisztává is varázsolja otthonunkat. A rózsa, a borsmenta, a pacsuli kiválóan öblíti a ruhákat és illatuk valóban elragadó. Az ágyneműink a jázmintól, a fahéjtól és az ilang-ilangtól felfűtik vágyainkat. A kamilla pedig biztosítja a nyugodt alvást.

E természetes illóolajok lágyítják a ruhát és védik az érzékeny bőrt, ráadásul jóval olcsóbbak is, mint a szintetikus öblítők.

Folteltávolító rendelése

Aszkorbinsav 500g (Natúraszkorbinsav)

Aszkorbinsav 500g (Natúr aszkorbinsav)

A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozhatja a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Fontos szerepet játszhat a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában.

Ár: 2695 Ft
Megnézem

Mosószóda 1kg MM natur

Mosószóda 1kg MM natur

A mosószóda (nátrium karbonát, más néven sziksó) biológiailag lebomló, általános vízlágyító-, áztató-, zsíroldó- és tisztítószer. A mosószódát használhatja mosáshoz önállóan a hagyományos mosópora helyett vagy azzal kombinálva (1:1 arányban kiváltható a m

Ár: 845 Ft
Megnézem

MM Citromsav 500 g

MM Citromsav 500 g

Oldott vagy por formátumban a háztartásban széleskörűen alkalmazhatja elsősorban vízkő, rozsda oldására. környezetkímélő, sokoldalú tisztítószer anyag.

Ár: 2245 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!